Синоптики прогнозують опади у вигляді дощу та мокрого снігу

Читать на русском
У середу, 7 квітня, в Україні очікується погіршення погоди - прогнозуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, а заході місцями температура опуститися до +2 градусів вдень.

У середу, 7 квітня, в Україні очікується погіршення погоди - прогнозуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, а заході місцями температура знизиться до +2 градусів вдень.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У західних областях завтра прогнозують мокрий сніг, в Хмельницькій області сніг. Температура повітря коливатиметься від +2 до +5 градусів вдень, вночі -1-3.

У центральних і північних регіонах очікуються дощі днем. Стовпчики термометра покажуть +7 + 10 градусів тепла вдень, вночі +2...+5.

На сході і півдні збережеться тепла погода, але лити буде і в денний, і в нічний час. Температура повітря складе + 13 + 16 градусів вдень, в Одеській області + 10 + 12, вночі +3 + 5 на сході, до +8 на півдні. У Криму також дощитиме, температура вдень буде + 13...+15, вночі + 6 + 8 градусів.

У Києві сьогодні дощитиме, місцями мокрий сніг. Температура повітря вдень коливатиметься від +4 до +6 градусів, вночі 0 + 2.

Раніше синоптики попереджали про погіршення погодних умов в Україні 6-8 квітня. В країні переважатиме циклонічна діяльність.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: