Синоптики попередили про погіршення погоди

Читать на русском
Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні 6-8 квітня. В країні переважатиме циклонічна діяльність.

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні 6-8 квітня. В країні переважатиме циклонічна діяльність.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у своєму Facebook.

«Вже найближчої ночі до наших кордонів з північного заходу наблизиться холодний атмосферний фронт і за підтримки поля зниженого тиску з південного заходу, над Україною в 6-8 квітня переважатиме циклонічна діяльність, яка в деяких областях буде супроводжуватися досить складними, як для квітня , погодними умовами», - зазначено в повідомленні.

Відзначається, що 6 квітня у західних та в Житомирській областях, 7-8 квітня у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях очікуються опади переважно у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця.

У Карпатах завтра значний сніг, температура вночі від +3 до -3, вдень +1 +6 тепла.

«На решті території країни завтра без істотних опадів, 7-8 квітня дощі, місцями значні дощі, температура вночі 0 +7 тепла, вдень +7 +14», - йдеться в повідомленні.

Крім того, 6 квітня в Україні, крім північних областей, 7 квітня на півдні та сході країни прогнозують посилення вітру 15-20 м/с.

«У п'ятницю поле високого тиску витіснить всі фронти і циклони... Тому 9-10 квітня переважно без опадів. Температура вночі від 2 тепла до -4; вдень 9 квітня 7-13 градусів тепла, 10 квітня 10-16 градусів тепла», - інформують в Укргідрометцентрі.

Раніше повідомлялося, що в Україні в понеділок, 5 квітня, прогнозують потепління, але вночі ще будуть заморозки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: