Погода на вихідні: похолодання і мокрий сніг

Читать на русском
В Україні в суботу, 20 березня, у більшості областей очікується невеликий мокрий сніг і дощ.
фото УНІАН

В Україні в суботу, 20 березня, у більшості областей очікується невеликий мокрий сніг і дощ. У неділю, 21 березня, опади можливі лише на сході.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Бабак дав прогноз, коли настане весна2 лютого у День бабака харківський бабак Тимко зробив свій прогноз. Тимко ІІІ передбачив ранню весну.

За прогнозом синоптиків, сьогодні вдень - мінлива хмарність. Місцями невеликий мокрий сніг і дощ, лише у більшості західних областей вночі без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градуов морозу, у західних областях 3-8 градуси морозу, вдень 2-7 градуси тепла; в Карпатах вночі 8-13 морозу.

У Києві та Київській області 20 березня місцями невеликий мокрий сніг і дощ.

У неділю, 21 березня, синоптики обіцяють день без опадів в Україні, тільки вночі в східних областях місцями невеликий сніг.

22 березня в західних, вдень і в північних та місцями центральних областях невеликий мокрий сніг, в Карпатах помірний сніг, у південній частині дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів.

Температура вночі 1-6 градусів морозу, а вдень 3-8 тепла, в західних і північних областях 22 березня очікується 0-5 градусів тепла.

23-24 березня в Україні без істотних опадів. Тільки у східних, південно-східних областях і Криму дощ і мокрий сніг.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на березень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: