Відхід епохи: компанія LG залишає ринок смартфонів

Читать на русском
Рішення пов'язане з масштабними збитками, які останнім часом несе компанія; планується перемикнутися на інші напрямки.
Ілюстративне фотоdepositphotos.com

Компанія зі світовою популярністю LG Electronics заявила про припинення виробництва смартфонів на користь інших напрямків - в першу чергу, електромобілів, інтернет-речей і рішень для бізнесу.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Передбачається, що виробництва смартфонів компанією буде повністю згорнуто до 31 Травня. Причиною відходу називаються масштабні збитки в цьому секторі, яких зазнала останнім часом.

«Стратегічне рішення LG вийти з неймовірно конкурентного сектора мобільних телефонів дозволить компанії зосередити ресурси в таких областях зростання, як компоненти для електромобілів, девайси, що підключаються, Розумний будинок, Робототехніка, штучний інтелект і рішення для бізнесу, а також платформи та сервіси», - заявили в LG.

Втім, в повідомленні компанії наголошується, що існуючий асортимент смартфонів буде доступний для продажу до вичерпання запасів. Також LG Electronics продовжить надавати сервісну підтримку та оновлення програмного забезпечення клієнтам вже проданих і випущених на продаж мобільних продуктів протягом деякого періоду.

Нагадаємо, в Україні до цього кінця року з'являться перші смартфони урядового зв'язку. Проєкт розробляє Міністерство цифрової трансформації спільно з Держспецзв'язку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: