Apple презентувала новий iPhone 12

Читать на русском
Компанія Apple презентувала новий iPhone 12, однією із особливостей якого є підтримка бездротових мереж 5G. Гаджет був представлений одразу у декількох варіаціях.
Фото: Apple

Компанія Apple презентувала новий iPhone 12, однією із особливостей якого є підтримка бездротових мереж 5G. Гаджет був представлений одразу у декількох варіаціях.

Під час онлайн-презентації було зазначено, що новий смартфон на 11% тонше і на 15% легше своїх попередників. Він має OLED-дисплей, оновлену камеру та новий надміцний захист екрану Ceramic Shield.

В лінійці iPhone 12 було представлено декілька моделей: 6,1-дюмовий iPhone 12, 5,4-дюймовий iPhone 12 mini, 6,1-дюмовий iPhone 12 Pro та 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max.

Усі моделі оснащені новими, більш швидкими процесорами, у порівнянні зі своїми попередниками.

Смартфони мають алюмінієвий корпус та фірмовий дизайн. Вони представлені у 5 кольорах: чорному, білому, червоному, зеленому та синьому.

Вартість гаджету стартуватиме з 699 доларів (iPhone 12 mini), стандартна комплектація коштуватиме 799 доларів, а максимальна – моделі Pro Mах – 1399 доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що орієнтовна ціна найдешевшого гаджету з лінійки іPhone 12 – 5,4 дюймової «мініверсії» смартфону – становите близько 749 доларів.

Також ми писали, що ЗМІ назвали вартість комплектуючих смартофону iPhone X.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: