Зведення ООС: 21 ворожий обстріл, троє поранених

Читать на русском
На Донбасі за добу зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Троє поранених.
фото УНІАН

На Донбасі за добу зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Поранено двоє українських військових і цивільний.

Про це повідомляється в зведенні ООС вранці 3 квітня.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Так, бойовики 20 разів обстрілювали позиції українських захисників. Крім того, здійснили один обстріл цивільної інфраструктури у Красногорівці. Поранення отримав один цивільний.

Також з мінометів 82-го і 120-го калібрів відкривали вогонь в напрямку населених пунктів Золоте-4, Новоолександрівка. Біля Світлодарська і Новотошківського використовували великокаліберні кулемети і гранатомети різних систем. У напрямку Новолуганського бойовики стріляли з гранатометів.

Біля Пищевика, Красногорівки і Гнутово сепаратисти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а біля селища Опитне - з протитанкового ракетного комплексу.

Поблизу Водяного окупанти використовували підствольні гранатомети. В районі Авдіївки вчинили обстріл з ручних протитанкових гранатометів, а неподалік Пісків - зі стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів двоє українських воїнів отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні у штабі ООС повідомляли про 14 обстрілів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: