Локдаун у Києві: в УЗ пояснили, як будуть їздити поїзди

Читать на русском
Посилення локдауна в Києві з 5 квітня не вплине на графік руху поїздів, а також на посадку і висадку пасажирів у столиці та в області.
Укрзалізниця (архів).

Посилення локдауна в Києві з 5 квітня не вплине на графік руху поїздів, а також на посадку і висадку пасажирів у столиці та в області.

Про це йдеться в повідомленні на сайті «Укрзалізниці» .

Карантин в Україні: які обмеження і як довго будуть діяти в облцентрахЯкі карантинні обмеження і на який термін запровадили в обласних центрах України, розібралося Слово і діло.

До спеціального розпорядження комісії з ТЕБ та НС обмежувати висадку і посадку пасажирів у Києві та Київській області не будуть. Чинний розклад руху по Києву і області залишається без змін. Це стосується як поїздів далекого прямування, так і приміських електричок до Києва або через столицю.

Однак УЗ закликає пасажирів вирушати в поїздки тільки в разі крайньої необхідності та з обов'язковим дотриманням маскового режиму.

Нагадаємо, уряд продовжив карантин в Україні до 30 квітня. З 24 лютого він став адаптивним, країну знову поділили на зони.

Також з 5 квітня Київ вводить обмеження на роботу метрополітену і наземного громадського транспорту. Як мінімум до 16 квітня в ньому будуть перевозити тільки за спеціальними перепустками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: