Зеленський прокоментував прийняті Радою закони

Читать на русском
Зеленський позитивно оцінив прийняття законопроєктів про фінансову підтримку підприємців в умовах пандемії коронавірусу, про розблокування великої приватизації, про амністію капіталів та інших
Володимир ЗеленськийGloballookpress

Президент Володимир Зеленський висловив своє схвалення прийнятих на позачерговому засіданні Верховної ради законопроєктів. За його словами, українські громадяни та бізнес потребують їх.

Про це 30 березня повідомляється на сайті президента.

За словами Зеленського, великий успіх - це прийняття закону про цифрові паспорти, тим більше що Україна стала першою країною у світі, де це узаконили.

Постанова про засудження подій під ОПУ: хто з нардепів підтримавПостанову про засудження подій під ОПУ 20 березня підтримали 237 нардепів. Переважно Слуга народу.

«Це значно спростить життя громадянам і дасть старт масштабної цифровізації бізнесу і держави. До того ж Цифрові паспорти безпечніше і комфортніше, ніж паперові. Ми створили унікальний світовий кейс, яким можна і варто пишатися. Розвиваємо державу в смартфоні», - заявив він.

Також Зеленський позитивно оцінив прийняття законопроєктів про фінансову підтримку підприємців в умовах пандемії коронавірусу, про розблокування великої приватизації, Про амністію капіталів та інших.

«Верховна рада показала, що може працювати в інтересах громадян і Заради зміцнення нашої держави навіть в таких складних умовах, як пандемія і локдаун», - підкреслив він.

Верховна рада України 30 березня схвалила такі документи: законопроєкт №3553, який спрямований на реформу військових комісаріатів; постанову про проведення позачергових виборів міського голови Харкова; покарання за перешкоджання перевіркам пожежної безпеки; скасувала заборону на проведення аукціонів з продажу об'єктів великої приватизації в період карантину; схвалила в другому читанні законопроєкт №4355 про продовження використання цифрових паспортів; підтримала в цілому законопроєкт №5300 про допомогу ФОП і найманим працівникам через локдаун в «червоних» зонах; та інше.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: