Півмільйона зарплати, машина і пенсія: що задекларував міністр фінансів Марченко

Читать на русском
Міністр і його дружина мають по квартирі, у володінні Марченко знаходиться автомобіль, а заробили вони за рік у якості зарплати майже однакові суми
Сергій Марченкоactual.today

Міністр фінансів України Сергій Марченко задекларував за 2020 рік майже півмільйона гривень заробітної плати, а також квартиру та автомобіль.

Про це вказується в декларації Марченка за 2020 рік, опублікованій на сайті НАЗК.

З об'єктів нерухомості Марченко вказав, що володіє квартирою в Києві площею в 84,6 квадратних метра, якою володіє з 2011 року; вартість квартири - 960 тисяч грн.

Одноразове декларування доходів: що пропонує ЗеленськийФізособам в Україні хочуть дати змогу задекларувати майно і активи, отримані за рахунок доходів, з яких не були сплачені податки і збори.

Крім цього, у міністра є автомобіль Audi A6 2017 року вартістю в 1,5 млн гривень, а на банківських рахунках у «Приватбанку» - близько 78 тисяч гривень. Також Марченко за 2020 рік отримав трохи понад 43,5 тис.грн пенсії.

Дружина міністра Марина Марченко володіє квартирою в Києві на 40 квадратних метрів вартістю 767 тисяч гривень, за минулий рік вона заробила понад 500 тисяч гривень, 10 тисяч доларів вона зберігає готівкою, а майже 51 тисячу гривень - на рахунку в «ПриватБанку».

Нагадаємо, глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков задекларував за 2020 рік майже 700 тисяч зарплати, кілька квартир, і як виявилося, не має у власності жодного автомобіля.

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков у 2020 році отримав 10 млн 463 тис.грн зарплати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: