У «Слузі народу» назвали питання позачергових засідань парламенту

Читать на русском
Народні обранці хочуть закликати міжнародних партнерів посилити санкційний тиск на Росію у зв'язку з грубим порушенням режиму тиші.

Нардепи від «Слуги народу» ініціювали третє позачергове засідання Ради, де планують розглянути постанову і заяву парламенту щодо засудження загострення на фронті на Донбасі і провокації з боку РФ.

Про це розповів голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Коаліція чи ситуативний союз: силами яких фракцій і груп ухвалювалися закони в 2021 роціЗ монобільшістю за законопроєкти у другому читанні в цьому році найчастіше голосувала група Довіра.

Крім цього, народні обранці хочуть закликати міжнародних партнерів посилити санкційний тиск на Росію у зв'язку з грубим порушенням режиму тиші.

Також, за його словами, в Раді з доповіддю виступить головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак.

«Це звернення до країн-партнерів по «нормандського формату», до всього цивілізованого світу із закликом вкотре підтримати Україну в зв'язку з загостренням ситуації на Донбасі. Парламент має бути єдиним у цьому питанні», - підкреслив він.

Нагадаємо, у Верховній Раді у вівторок, 30 березня, можуть відбутися відразу три позачергових засідання, а не два - як анонсувалося раніше.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: