Дубінського виключили з партії «Слуга народу»

Читать на русском
Нардепа Олександра Дубінського виключили з політичної партії Слуга народу за порушення статуту і непокору керівництву.
пресслужба Слуги народу/Facebook

Народного депутата Олександра Дубінського офіційно виключили з членів політичної партії «Слуга народу» за порушення статуту і непокору керівництву політсили.

Про це йдеться у розпорядженні голови партії Олександра Корнієнка, повідомляє пресслужба СН у понеділок, 15 березня.

Олександр ДубінськийНародний депутат України

У партії нагадали, що на зборах Київської обласної організації «Слуги народу» було прийнято рішення зняти Дубінського з посади керівника облорганізації партії. Його місце зайняв нардеп Андрій Мотовиловець.

При цьому 14 березня, звертають увагу у «Слузі народу», Дубінський у своєму відеозверненні повідомив про проведення «якогось заходу, де було прийнято рішення про переобрання голови та обрання членів політичної ради Київської обласної організації».

«Проте розгляд питання щодо обрання голови структурного утворення партії «Слуга народу» неможливий без попереднього затвердження головою партії та погодження головами Політради та Національної ради громад – відповідно до пунктів 9.1.6. та 12.24. статуту. Такими своїми діями Олександр Дубінський грубо порушив вимоги Статуту. Окрім цього, дії Дубінського щодо проведення конференції із грубим порушенням вимог статуту дискредитують партію «Слуга народу», що є неприпустимим з огляду на положення пункту 4.16.3. Статуту», - пояснили причину виключення Дубінського в СН.

У «Слузі народу» відзначили, що Дубінський може оскаржити це рішення на наступному з'їзді партії.

Нагадаємо, «Слуга народу» 14 березня ухвалила рішення про зняття народного депутата Олександра Дубінського з посади голови Київської обласної організації партії і заміні його на Андрія Мотовиловця.

Сам Дубінський не визнав рішення про своє зняття] і закликав «суворо засудити шахрайську схему використання аферистами змін Статуту партії, прийнятих на з'їзді політичної партії «Слуга народу» 13 березня».

Того ж дня у СН заявили, що {embe.

1 лютого цього року Дубінського виключили з фракції «Слуга народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: