У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
У районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню. З них вісім обстрілів українських позицій.
Штаб ООС.

Протягом минулої доби, 28 березня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню. З них вісім обстрілів українських позицій.

Неподалік населених пунктів Талаківка та Водяне, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, інформує штаб операції Об'єднаних сил.

У ТКГ прокоментували злив плану по Донбасу в ЗМІ: не влаштував РосіюПублікацією деталей цього плану, зазначив Сергій Гармаш, Росія розраховує вплинути в першу чергу на українське суспільство.

Біля Причепилівки ворог застосував ручний протитанковий гранатомет. Поблизу селищ Південне та Широкине противник обстрілював позиції українських захисників з мінометів калібру 82 мм.

У напрямку населеного пункту Луганське ворогом було здійснено дистанційне мінування позицій українських захисників з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

А також з мінометів 120-мм був обстріляний населений пункт Водяне, що на Приазов’ї.

Бойових втрат серед українських захисників та цивільного населення немає.

Станом на 7 годину ранку, 29 березня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, неподалік Світлодарська.

Втрат серед захисників Збройних Сил України немає.

Нагадаємо, Резніков розповів, скільки часу знадобиться для розмінування Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: