Зведення ООС: бойовики 7 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Від початку доби 28 березня у зоні ООС було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, з яких 6 обстрілів та 1 дистанційне мінування.
freeradio.com.ua

Від початку доби 28 березня у зоні ООС було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, з яких 6 обстрілів та 1 дистанційне мінування.

Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил.

Зазначають, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», неподалік населених пунктів Талаківка та Водяне, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь із заборонених мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Стріляли також поблизу містечка Південне. Там противник використав міномети калібру 82 мм.

Санкційна війна: які обмеження запроваджували одна проти одної Україна та РФПід санкції України потрапили 377 фізичних та 239 юридичних осіб. Росія запровадила санкції проти 849 фізосіб України та 84 підприємств.

«У напрямку населеного пункту Луганське ворогом було здійснено дистанційне мінування позицій українських захисників з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2», – зазначають у штабі.

Втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Нагадаємо, міністр із питань реінтеграції Олексій Резніков повідомив, що на розмінування територій ОРДЛО буде потрібно близько 25-30 років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: