Ситуація на Донбасі: за добу українські позиції були обстріляні 11 разів

Читать на русском
У всіх випадках обстрілу українські військові відкривали по бойовиках вогонь у відповідь. Ситуація на лінії розмежування контролюється українськими військовими.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Збройні формування проросійських бойовиків і окупантів на Донбасі за добу 11 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі тричі - з 00:01 28 березня до 07:00 ранку 28 березня. У лавах Збройних сил України втрат немає.

Про це повідомляє штаб ООС.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики били по позиціях ЗСУ з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля населених пунктів шуми, Зайцеве, Луганське.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях українських військових біля Авдіївки, Широкиного, Водяного і Славного.

Також біля Авдіївки українські військові змогли перехопити БПЛА бойовиків, який перетнув лінію розмежування. Безпілотник був вчасно виявлений і пригнічений засобами РЕБ.

У всіх випадках обстрілу українські військові відкривали по бойовиках вогонь у відповідь. Ситуація на лінії розмежування контролюється українськими військовими.

Нагадаємо, що в суботу, 27 березня, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: