На Донбасі через обстріл загинули четверо військових ООС

Читать на русском
Війна на Донбасі принесла нові втрати. Бойовики 26 березня вдень знову порушили перемир'я і відкрили вогонь в районі Шумів. Четверо бійців ООС загинули, двоє поранені.
фото з відкритих джерел

Сьогодні на Донбасі бойовики знову грубо порушили перемир'я і обстріляли позиції українських бійців біля Шумів. В результаті, четверо військових загинули, також є поранені. Українська делегація в ТКГ екстрено скликає нараду.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у п'ятницю, 26 березня.

Росії все ще не потрібен мир на Донбасі – КравчукКравчук зазначив, що переговори в обох форматах - мінському і нормандському - сьогодні фактично зайшли в глухий кут.

За даними штабу, окупанти скоїли прицільний обстріл позицій українських захисників з мінометів калібру 82 мм, станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

«В результаті обстрілу, четверо військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил загинули, двоє отримали поранення. Пораненим воїнам оперативно надана перша медична допомога, їх доставили до лікувального закладу», - йдеться в повідомленні.

Після обстрілу бойовиків сили ООС відкрили вогонь у відповідь.

На загострення ситуації на Донбасі відреагували в Українській делегації в ТКГ. Проходить термінова нарада.

«Зараз Українська делегація збирається на екстрену внутрішню нараду. Конкретні рішення і офіційна позиція орієнтовно через дві години», - заявили у пресслужбі.

Нагадаємо, сьогодні вдень українська розвідка виявила, що Росія перекидає на Донбас кадрових військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: