У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Протягом минулої доби, 25 березня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 25 березня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», поблизу селища Світлодарськ, окупанти відкривали вогонь у бік позицій українських захисників з ручних та станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, інформує штаб ООС.

Бойовики розміщують бронетехніку в житлових кварталах і ставлять міни – ОБСЄБойовики ховають техніку, прикриваючи її від обстрілів житловими кварталами населених пунктів, а також обкладаються мінними полями

Позиції наших захисників поруч населеного пункту МАЙОРСЬК, окупанти обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У межах відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», неподалік населеного пункту Богданівка, російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціям захисників України з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Неподалік Широкине, противник відкривав вогонь у бік українських позицій, застосувавши підствольні гранатомети, ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 7 годину ранку, 26 березня, обстрілів не зафіксовано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: