У ДТП під Харковом за участю Tesla постраждало шестеро осіб

Читать на русском
Сьогодні вранці до чергової частини відділу поліції Чугуївського районного управління надійшло повідомлення про ДТП на трасі Харків-Вовчанськ.

У п'ятницю, 19 березня під Харковом сталася ДТП за участю автомобіля Tesla. У результаті аварії постраждали шестеро осіб.

Про це йдеться в повідомленні поліції Харківської області.

Порушення ПДР: як зміняться штрафи для водіївНові штрафи для водіїв запрацюють від 17 березня 2021 року. Посилено відповідальність за водіння в нетверезому стані і перевищення швидкості.

Сьогодні вранці до чергової частини відділу поліції Чугуївського районного управління надійшло повідомлення про ДТП на трасі Харків-Вовчанськ. Зокрема, поблизу села Шестакового сталося зіткнення між автомобілями Tesla під кермуванням 58-річного водія та Nissan X-Trail під управлінням 37-річного чоловіка.

«Травми отримали водій та 36-річний пасажир Tesla - жителі Харкова, а також водій і пасажири Nissan X-Trail - 36-річна дружина та 6-річна донька водія, а також 43-річний чоловік. Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку територіального відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в середу, 17 березня, в Україні набули чинності нові штрафи за порушення правил дорожнього руху. Вчора відповідний закон опублікували в «Голосі України».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: