ДТП із українцями в Польщі: двоє осіб у важкому стані

Читать на русском
У медичних установах Польщі станом на 9 березня перебуває 24 українці, які потрапили у ДТП поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства.

У медичних установах Польщі станом на 9 березня перебуває 24 українці, які потрапили у ДТП поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства. З них двоє людей у ​​важкому стані.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ і адміністрації Польщі Маріуш Камінський під час розмови з головою МВС України Арсеном Аваковим, передає пресслужба відомства.

Він також запевнив, що поліція спільно з прокуратурою ведуть постійну роботу з розслідування і встановленням остаточних причин аварії.

Своєю чергою Аваков подякував Камінському за допомогу, надану постраждалим громадянам України. Голова українського МВС високо оцінив професіоналізм розслідування причин аварії та оперативність відпрацювання ситуації, коли для порятунку людей були залучені великі сили польських рятувальних служб.

Крім того, міністри обговорили стратегічні питання співпраці відомств України та Польщі, а також обмін досвідом. Зокрема, що стосується подібних рятувальних операцій і координації всіх служб і відомств при відпрацюванні оперативної обстановки в разі надзвичайної події.

Нагадаємо, в ніч на 6 березня в Польщі з'їхав в кювет і перекинувся автобус з українцями. В результаті ДТП загинули 5 громадян, ще одного вдалося реанімувати в лікарні. Всього в автобусі знаходилися 57 осіб. Все - українці.

Четверо з п'яти загиблих в ДТП в Польщі були впізнані.

Попередньо, причиною аварії з українським автобусом в Польщі могло стати те, що водій не впорався з кермуванням.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: