ДТП з автобусом у Польщі: двоє українців все ще у тяжкому стані

Читать на русском
У Польщі в двох лікарнях продовжують лікування шестеро українських громадян, які потрапили у ДТП 6 березня. Двоє людей у дуже важкому стані.
фото PAP/Darek Delmanowicz

У Польщі в двох лікарнях Підкарпатського воєводства продовжують лікування шестеро українців, які потрапили в аварію 6 березня.

Про це заявив генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк, пише Укрінформ.

У Польщі відмовлялися лікувати постраждалих у ДТП українців – генконсулКонсульству довелося вирішувати питання з розміщенням постраждалих у лікарнях двох польських міст, де їх відмовлялися лікувати без страховки

За його словами, четверо громадян України перебувають в медустанові Перемишля, а двоє - в Жешуві. Двоє українців - у дуже тяжкому стані.

Водночас прессекретар лікарні у Перемишлі Павло Бігура в коментарі TVN24 повідомив, що у однієї з українок, яка була госпіталізована після аварії і не мала серйозних травм, лікарі виявили серйозне гінекологічне захворювання, про яке вона не підозрювала.

«Пацієнтці була проведена операція, яка врятувала їй життя», - сказав представник лікарні. Він уточнив, що українка вже виписалася і повернулася додому.

Відзначимо, минулого тижня в лікарнях Польщі перебували 18 осіб.

Нагадаємо, 6 березня в ДТП потрапив рейсовий автобус Познань-Херсон з 57 пасажирами. Він злетів з віадука і перекинувся. В аварії загинули п'ятеро людей, 35 українців госпіталізували до місцевих лікарень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: