У Рівненській області сталася ДТП за участю неповнолітніх

Читать на русском
У Рівненській області сталася ДТП за участю неповнолітніх - водій загинув на місці події, ще троє пасажирів перебувають у реанімації.

У Рівненській області сталася ДТП за участю неповнолітніх - водій загинув на місці події, ще троє пасажирів перебувають у реанімації.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області.

Повідомлення про подію між селами Антонівка і Нетреба Варашкого району надійшло до поліції 12 березня о 21.30.

Слідчо-оперативна група встановила, що 16-річний водій автомобіля Audi А6, житель села Великі Цепцевичі, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з кермуванням і виїхав за межі проїжджої частини, де врізався в дерево.

У результаті ДТП неповнолітній водій загинув на місці. У постраждалих 14-річної дівчини та 16-річного хлопця діагностували політравму, а у 15-річної - відкриту черепно-мозкову травму, перелом ноги, травматичну ампутацію пальця руки. Всі троє - жителі Малих і Великих Цепцевичів, учні місцевих шкіл, перебувають у реанімації.

«Транспортний засіб належить родичу загиблого неповнолітнього. Попередньо відомо, що підлітки вирішили покататися. В рамках кримінального провадження встановлюються всі обставини ДТП», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 6 березня в Польщі з'їхав до кювету і перекинувся автобус з українцями. В результаті ДТП загинули 5 громадян, ще одного вдалося реанімувати в лікарні. Всього в автобусі знаходилися 57 осіб. Всі - українці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: