Зведення ООС: бойовики 9 раз порушили режим тиші

Читать на русском
Протягом минулої доби, 17 березня, у районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню.
Фото - штаб ООС.

Протягом минулої доби, 17 березня, у районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населених пунктів Піски та Гнутове, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, інформує штаб ООС.

Скільки зброї і кому продавала Україна під час війни та до її початкуУкраїна продає зброю і військову техніку до США, Канади, Британії, Судану, Чаду, Ефіопії, Нігерії, Таїланду.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», загарбники обстрілювали наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових гранатометів, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. На обстріли противника наші воїни відкривали вогонь у відповідь.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації на непідконтрольній території.

Зокрема, протягом минулої доби зафіксовано збільшення провокацій з боку російсько-окупаційних військ ОРЛО, метою яких було загострення безпекової ситуації на Луганському напрямку на фоні чергового засідання Тристоронньої контактної групи.

Про всі порушення з боку окупантів Українську сторону СЦКК поінформували СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

Станом на 7 годину ранку 18 березня, обстрілів не зафіксовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: