У ексзаступника Уруського забрали права через нетверезе водіння

Читать на русском
Столичний суд забрав права та оштрафував колишнього заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостивого, якого 30 грудня 2020 року піймали п'яним за кермом.
Фото з відкритих джерел

Столичний суд забрав права та оштрафував колишнього заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого, якого 30 грудня 2020 року піймали п'яним за кермом.

Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили сьогодні.

Його автомобіль Mercedes зупинили патрульні за порушення правил дорожнього руху. За інформацією поліції, він виїхав на дорогу з одностороннім рухом. Це сталося у Києві на вулиці Жилянській о 3:20.

Нетверезі чиновники за кермом: найгучніші випадки в Україні та світіВ Україні в нетверезому стані за кермом ловили суддів, київських чиновників і народних депутатів.

«Громадянин ОСОБА_1 30.12.2020 керував транспортним засобом «Мерседес» з явними ознаками алкогольного сп'яніння: запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови та координації рухів. Від проходження огляду на стан сп'яніння у встановленому законом порядку водій відмовився у присутності свідків», – йдеться в постанові.

Колишній чиновник свою вину визнав у повному обсязі. Його оштрафували на 10 200 тисяч гривень та позбавили права кермувати автівкою на один рік.

Нагадаємо, інцидент з Немілостівим стався ще 30 грудня, але про це стало відомо тільки ввечері 20 січня. Наступного дня уряд його звільнив.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: