У МВС повідомили подробиці інциденту з ексзаступником Уруського

Читать на русском
Подробиці інциденту між патрульними і ексзаступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталієм Немілостивим.
Фото - sq.com.ua

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили подробиці інциденту, який стався між патрульними і ексзаступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталієм Немілостивим.

Як сказано в повідомленні, інцидент стався у Києві, на вулиці Жилянській.

Найбільш «нестабільні» державні посади під час каденції ЗеленськогоПід час каденції президента Володимира Зеленського найчастіше змінюються люди на посадах голів обласних адміністрацій.

Патрульні зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив правила дорожнього руху (5.7.1 «Виїзд на дорогу з одностороннім рухом»). Під час спілкування виявилося, що за кермом знаходиться водій з ознаками алкогольного сп'яніння.

Патрульні застосували до чоловіка наручники та склали протокол про адмінзатримання. Матеріали направлені в суд.

Натомість, як з'ясували журналісти «Слово і діло», на сайті Судової влади немає такої справи.

Нагадаємо, Немілостивого можуть притягнути до відповідальності лише протягом 3 місяців із дня порушення справи, тобто з 30 грудня 2020 року до 30 березня 2021 року.

Сьогодні Кабінет міністрів звільнив Віталія Немілостивого. Його було призначено заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості 10 серпня 2020 року.

«Слово і діло» з'ясувало найбільш нестабільні посади за час каденції президента Володимира Зеленського. Як видно на інфографіці, на деяких державних постах змінилося по 5-6 керівників за півтора року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: