У Держдумі РФ погрожують «не допустити відчуження» окупованого Криму

Читать на русском
Депутат російської Держдуми заявив, що прийнята урядом України Стратегія деокупації та реінтеграції Криму не вплине на підсумки не визнаного світовим цивілізованим співтовариством так званого референдуму населення Криму
Депутат ДД РФ Леонід СлуцькийCredo.Press

Російська Федерація не допустить жодних «спроб відчуження» окупованого у 2014 році Криму. Незалежно від того, яку Стратегію деокупації та реінтеграції півострова прийняв Київ, для Москви питання територіальної приналежності півострова «закрите».

Про це заявив голова Комітету Державної Думи з міжнародних справ Леонід Слуцький, повідомляють російські ЗМІ.

Слуцький заявив, що прийнята урядом України Стратегія деокупації та реінтеграції Криму «не зможе скасувати» підсумки кримського «референдуму». Нагадаємо, що результати так званого «волевиявлення» в Криму не визнані жодною країною цивілізованого світу.

Також Слуцький заявив, що питання приналежності Криму «закрите».

«Це головний «кит», який необхідно усвідомити Києву. І ніякі спроби відчуження своїх територій Росія не допустить», - підкреслив він.

Нагадаємо, що 11 березня Рада національної безпеки та оборони України затвердила стратегію повернення Криму. Після чого міністр закордонних справ Дмитро Кулеба назвав «три кити» для деокупації та реінтеграції Кримського півострова – це стратегія, консолідація і синергія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: