Єрмак розповів послам G20 про Кримську платформу

Читать на русском
Єрмак нагадав послам, що установчий саміт Кримської платформи пройде напередодні святкування 30-річчя незалежності України
Зустріч з послами G20president.gov.ua

Кримська платформа, для участі в якій запрошуються лідери країн-членів G20 - це, в першу чергу, важливий інструмент для повернення питання анексії українського півострова в міжнародний порядок денний.

Про це заявив глава офісу президента України Андрій Єрмак на зустрічі з послами G20 10 березня, повідомляє пресслужба ОПУ.

Єрмак нагадав послам, що установчий саміт Кримської платформи пройде напередодні святкування 30-річчя незалежності України. Єрмак також висловив сподівання, що саміт Кримської платформи збере велику кількість партнерів і друзів України.

Раніше в Кабміні озвучили одне з головних завдань, яке необхідно виконати до запуску Кримської платформи. До запуску платформи потрібно прийняти низку законопроєктів.

Нагадаємо, 1 березня Еміне Джапарова презентувала на онлайн-брифінгу ОБСЄ в пам'ять сьомої річниці окупації Росією Криму мету, структуру і плани роботи Кримської платформи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: