Данілов анонсував нове засідання РНБО

Читать на русском
У п'ятницю 12 березня пройде чергове засідання РНБО. Перелік запитань вже узгодили з президентом Володимиром Зеленським.
фото УНІАН

Цього тижня відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки і оборони України. Перелік запитань засідання вже узгоджений з президентом Володимиром Зеленським.

Про це повідомив глава РНБО Олексій Данілов в ході форуму «Україна 30» у вівторок, 9 березня, в Києві.

РНБО дала доручення підготувати звіти у справах щодо держзради та дезертирстваДанилов зазначив, що президент наказав протягом двох тижнів підготувати звіт по зрадниках України та дезертирах, а потім відзвітувати про виконання завдання.

«У п'ятницю 12 березня пройде чергове засідання РНБО. У понеділок минулого тижня ми з президентом погодили список питань, які будуть обговорюватися», - сказав він.

Данілов уточнив, що наради РНБО проходять у плановому режимі, а п'ятниця - це день засідання.

«Тому раз на тиждень або раз місяць при необхідності ми збираємо нараду РНБО, і там ми розглядаємо ті питання, які, як вважаємо, є вкрай необхідними для країни», - додав керівник відомства.

Відзначимо, це буде вже четверте засідання Ради нацбезпеки, на якому можуть винести рішення щодо застосування нових санкцій.

Нагадаємо, 2 лютого рішенням РНБО були введені санкції проти нардепа ОПЗЖ Тараса Козака («правої руки» Віктора Медведчука і його медіахолдингу, куди входять три телеканали - 112 Україна, NewsOne і ZIK). Канали припинили своє мовлення.

19 лютого на засіданні РНБО оголосили про санкції проти ряду юридичних і фізичних осіб, зокрема - проти нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

А на засіданні РНБО 26 лютого прийняли рішення про санкції проти 10 колишніх військовослужбовців вищого командного складу за держзраду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: