РНБО дала доручення підготувати звіти у справах щодо держзради та дезертирства

Читать на русском
Данилов зазначив, що президент наказав протягом двох тижнів підготувати звіт по зрадниках України та дезертирах, а потім відзвітувати про виконання завдання.
Олексій ДаниловВікіпедія

У Раді національної безпеки та оборони України через два тижні планується заслухати спільну доповідь Офісу генерального прокурора, Служби безпеки України та Міністерства закордонних справ про стан справ про державну зраду та дезертирство.

Про це розповів секретар РНБО Олексій Данилов за підсумками засідання Ради 26 лютого.

«Третє питання - це питання стану реалізації справ про державну зраду, дезертирство і терористичної діяльності. Ми прийняли рішення, що через два тижні буде на засіданні заслухано звіт ГПУ, СБУ, МЗС в тих справах, які є резонансними на сьогодні. І всі ті люди, які свого часу зрадили Україну, будуть покарані»- розповів Данілов.

За його словами, президент дав доручення підготувати цей документ протягом двох тижнів, а потім відзвітувати про виконання завдання.

Нагадаємо, за результатами засідання РНБО 26 лютого Україна запровадить санкції проти посадових осіб, які зрадили країну. У цей список потрапили десять осіб.

Окрім цього, Рада нацбезпеки та оборони розглянула питання подвійного громадянства в Україні та доручила Кабміну розробити проєкт закону щодо осіб з подвійним громадянством.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: