Фінляндія ввела локдаун на три тижні через коронавірус

Читать на русском
Обмеження торкнуться роботи навчальних закладів і громадського харчування, магазини та банки в країні закриватися не будуть
Ілюстративне фотоAP Photo

Фінляндія з 8 березня вводить в країні локдаун через ситуацію з коронавірусом. Локдаун в країні триватиме до 28 березня включно, тобто 21 день.

Про це повідомляє фінське видання Yle.

Згідно із затвердженим фінським парламентом законопроєктом, з 8 березня на три тижні закриваються місця громадського харчування в 15 регіонах - це практично вся країна. Обмеження не торкнуться тільки Північного Саво, Північної Карелії, Кайнуу і Центральної Похьянмаа. Ресторани та кафе зможуть продавати їжу тільки на винос.

Учнів старших класів шкіл та учнів профтехучилищ переводять на дистанційне навчання. При цьому комендантську годину в країні вводити не будуть, А заклади, які надають населенню базові послуги - наприклад, магазини, банки або перукарні - закривати не планується.

Тим часом Німеччина з 8 березня послабила деякі карантинні обмеження. Знову відкрилися книжкові та Квіткові магазини, косметичні салони, Автошколи.

А влада Ізраїлю допустила можливість введення четвертого локдауну в країні - щоб цього уникнути, потрібно і далі дотримуватися запобіжних заходів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: