У Німеччині послабили карантин

Читать на русском
Німеччина з 8 березня послабила деякі карантинні обмеження. Знову відкрилися книжкові та квіткові магазини, косметичні салони, автошколи.

Німеччина з 8 березня послабила деякі карантинні обмеження. Знову відкрилися книжкові та квіткові магазини, косметичні салони, автошколи.

Про це повідомляє видання DW.

Коронавірус у світі: скільки тривали локдауни у різних країнахТривалість локдауну в Британії становила 110 днів, у Франції – 87 днів. В Україні весняний локдаун і карантин вихідного дня тривали 108 днів.

«Німеччина послаблює деякі обмеження. З 8 березня знову відкрилися книжкові та квіткові магазини, магазини садових товарів, косметичні салони, автошколи і пілотні училища. Решта магазини, за винятком продовольчих і аптек, а також готелі, ресторани та інші заклади поки залишаться закритими», - йдеться в повідомленні.

Крім того, тепер дозволені зустрічі до п'яти осіб з двох домогосподарств, не рахуючи дітей до 14 років. А кожен громадянин отримає можливість раз на тиждень безкоштовно здати експрес-тест на коронавірус. Витрати федеральна влада бере на себе.

Нагадаємо, раніше у березні в Німеччині послабили локдаун, який запровадили ще у грудні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: