Шмигаль не бачить потреби звільняти Коболєва

Читать на русском
Прем'єр Денис Шмигаль не бачить необхідності звільняти главу Нафтогазу Андрія Коболєва, як цього зажадав в.о. глави Міненерго Вітренко.
Андрій Коболєвфото УНІАН

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль не бачить потреби у звільненні глави правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва і відставки наглядової ради компанії.

Про це він заявив сьогодні, 4 березня під час пресконференції за підсумками річного звіту роботи уряду.

Офіс генпрокурора веде декілька проваджень щодо «Нафтогазу»Офіс генерального прокурора веде декілька проваджень щодо діяльності НАК Нафтогаз та результатів його аудиту.

Зокрема, прем'єру було поставлено питання - як відреагував Кабмін на письмове звернення в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка, який просить звільнити Коболєва.

За його словами, зараз секретаріат Кабміну готує офіційну відповідь Вітренку.

«Але я хочу сказати, що не бачу на сьогоднішній день гострої необхідності, гострих причин звільнення керівника «Нафтогазу» і наглядової ради. По-перше, це неможливо технічно зробити простим листом...Я думаю, це сигнал «Нафтогазу» щодо поліпшення роботи», - сказав голова уряду.

Нагадаємо, у лютому цього року в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко написав листа на ім'я прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, в якому запропонував звільнити керівника НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва, а разом з ним - і всіх членів наглядової ради компанії.

Однією з причин він назвав невиконання плану збільшення внутрішнього газовидобування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: