Вітренко заявив, що розглядатиме лише посаду міністра енергетики

Читать на русском
В.о. міністра енергетики Юрій Вітренко не впевнений, що розглядатиме інші пропозиції, окрім посади першого віцепрем'єра – міністра енергетики.
Фото: Liga.net

В.о. міністра енергетики Юрій Вітренко не впевнений, що розглядатиме інші пропозиції, окрім посади першого віцепрем'єра – міністра енергетики.

Про це він розповів журналістам, пише «Інтерфакс-Україна».

«З точки зору здорового глузду все ж повинен бути повноцінний міністр. Який-небудь тимчасово виконувач обов'язків – це тимчасове рішення», – сказав Вітренко, відповідаючи на питання, чи дозволить йому прийнятий Верховною радою закон повноцінно виконувати свої обов'язки в статусі «в.о.».

Також він розповів, що не знає чи будуть його кандидатура розглядати втретє.

«Мене запрошували на посаду першого віцепрем'єра – міністра енергетики. Інші пропозиції мені не надходили. Я не розглядав і не впевнений, що буду розглядати», – наголосив Вітренко, відповідаючи на питання, чи залишиться він в міністерстві, якщо його не призначать міністром.

Нагадаємо, Верховна рада двічі провалила голосування за кандидатуру Вітренка на посаду міністра енергетики. У «Слузі народу» говорили, що внесуть його кандидатуру на розгляд парламенту втретє.

У разі, якщо його не призначать, Вітренко може отримати нову посаду – члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) з перспективою очолити комісію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: