Зеленський планує вакцинуватися разом з військовими

Читать на русском
Президент заявив, що готовий робити щеплення від коронавірусу разом з військовослужбовцями ЗСУ, як Верховний Головнокомандувач.
Володимир ЗеленськийВідкрите джерело

Президент України Володимир Зеленський підтвердив готовність вакцинуватися від коронавірусу, проте зробити він це хоче разом зі Збройними силами України.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

Вакцинація військовослужбовців, згідно з планом вакцинації в Україні, передбачена другим етапом, на першому етапі отримають вакцину медики, які безпосередньо працюють з хворими. При цьому президент заявив, що готовий робити щеплення від коронавірусу разом з військовослужбовцями ЗСУ, як Верховний Головнокомандувач.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський запевнив, що вакцинуватиметься від COVID-19 власним коштомСказано 25 грудня 2020 р.Статус обіцянки: Не виконано

При цьому Зеленський ще раз акцентував увагу на необхідності якнайшвидшого початку вакцинації і її добровільності.

«Вакцинація повинна початися якнайшвидше, як тільки регіони отримають перші партії. Але вона повинна бути добровільною - нікого не потрібно примушувати, краще детально проінформувати людей про належну якість препарату», - підкреслив він.

Нагадаємо, вакцинація від COVID в Україні почнеться в середу, 24 лютого, в тих регіонах, в які вже прибуде індійська вакцина.

Нагадаємо, Україна 23 лютого отримала першу партію вакцини від коронавірусу Covishield. Вона виготовлена ​​в Індії за ліцензією Oxford/AstraZeneca.

Напередодні в Україні зареєстрували вакцину Oxford/AstraZeneca для екстреного медичного застосування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: