Зведення ООС: п'ять ворожих обстрілів, один загиблий боєць ЗСУ

Читать на русском
Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.
фото з відкритих джерел

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері 22 лютого.

Домовитися нереально: довкола Донбасу знову підвищуються ставкиРосійська Федерація і Україна чинять тиск один на одного через те, що на Донбасі було зірване чергове перемир'я.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», окупанти кілька разів відкривали вогонь по українських позиціях зі станкових і ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї неподалік населеного пункту Авдіївка.

«Внаслідок ворожого обстрілу загинув військовослужбовець Збройних Сил України, ще один воїн - отримав осколкові поранення», - підтвердили в штабі.

У передмісті Мар'їнки бойовики вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля Водяного, що на Приазов'ї крім застосування підствольних гранатометів і стрілецької зброї, противник зробив дистанційне мінування місцевості в напрямку наших позицій мінами ПОМ-2.

Як відзначили у пресцентрі, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

Нагадаємо, про загибель українського військового на Донбасі раніше повідомив головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: