На Донбасі загинув ще один український військовий – Хомчак

Читать на русском
У зоні ООС на Донбасі в 72-й бригаді загинув ще один український військовий, другий отримав поранення.
president.gov.ua

На Донбасі в зоні Операції об'єднаних сил внаслідок обстрілу з боку бойовиків загинув український військовослужбовець. Ще один боєць отримав поранення.

Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак на пресконференції в Києві в понеділок, 22 лютого, передає Інтерфакс-Україна.

Ситуація на Донбасі: наскільки агресивнішим став противник після закриття телеканалів МедведчукаОдразу після оголошення санкцій проти Козака і телеканалів Медведчука в зоні проведення ООС почастішали ворожі снайперські обстріли. Від початку лютого загинуло 8 наших бійців та 7 – поранені.

«У 72-й бригаді, на жаль, після двох пострілів з протитанкового гранатомета противником на спостережному посту у нас був тяжко поранений і під час надання медичної допомоги помер один військовослужбовець, і другий поранений», - сказав Хомчак.

Нагадаємо, вранці в штабі ООС повідомляли, що 21 лютого на більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції ООС спостерігалася тиша. Було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Ескалація конфлікту на Донбасі спостерігалася на початку і середині лютого. Президент Володимир Зеленський доручив розслідувати загибель бійців ЗСУ в зоні ООС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: