У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
21 лютого на переважній більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігалася тиша, лише одне порушення режиму припинення вогню.
Фото - штаб ООС.

Протягом минулої доби, 21 лютого, на переважній більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігалася тиша. Було зафіксовано лише одне порушення режиму припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населеного пункту Світлодарськ російсько-окупаційні війська здійснили кілька прицільних пострілів в бік українських позицій зі снайперської зброї, інформує штаб ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 137 порушень режиму припинення вогню у січніУ січні внаслідок обстрілів позицій ООС бойовиками двоє українських бійців загинули і шестеро зазнали поранень.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Від початку поточної доби, 22 лютого, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, у Центру економічної стратегії підрахували, що 5 років війни з Росією на сході України сумарно коштували економікам Донецької та Луганської областей більш ніж 50 млрд доларів, і це тільки за 2014-2018 роки.

Також Кравчук підтвердив небезпеку екологічної катастрофи для ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: