За добу спостерігачі ОБСЄ зафіксували 39 обстрілів на Донбасі

Читать на русском
ОБСЄ зафіксувала десять порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 29 - в Луганській. Визначити тип застосованого озброєння та напрямок вогню співробітникам СММ не вдалося.
Фото з відкритих джерел.

СММ ОБСЄ зафіксувала десять порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 29 - в Луганській. Визначити тип застосованого озброєння та напрямок вогню співробітникам СММ не вдалося.

Про це йдеться у щоденному звіті ОБСЄ.

Ситуація на Донбасі: наскільки агресивнішим став противник після закриття телеканалів МедведчукаОдразу після оголошення санкцій проти Козака і телеканалів Медведчука в зоні проведення ООС почастішали ворожі снайперські обстріли. Від початку лютого загинуло 8 наших бійців та 7 – поранені.

Також у Донецькій області СММ зафіксувала 8 вибухів (7 невизначеного походження та 1 розрив боєприпасу з озброєння невстановленого походження).

Як зазначається, усі ці порушення сталися в районах на південь від Донецької фільтрувальної станції, а також на північ від ділянки розведення в районі Петрівського.

У Луганській області Місія зафіксувала 29 порушень режиму припинення вогню (вибухи), з яких 20 сталися в районах на південний захід від мосту біля Станиці Луганської.

Добою раніше на Луганщині було виявлено 26 порушень.

Нагадаємо, «Слово і діло» відстежує динаміку обстрілів та втрат сил ООС від старту повного перемир’я, яке розпочалося 27 липня 2020 року до 16 лютого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: