Наглядова рада НСТУ обрала нового керівника

Читать на русском
Наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії України у вівторок, 16 лютого, обрала своїм головою Світлану Остапу.

Наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії України у вівторок, 16 лютого, обрала своїм головою Світлану Остапу.

Про це повідомляє суспільности.

«Головою наглядової ради НСТУ стала Світлана Остапа. Її кандидатуру підтримали дев'ятеро членів наглядової ради НГТУ. За Максима Кречетова проголосували шестеро членів наглядової ради», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що секретарем наглядової ради НСТУ став Вадим Місько, його кандидатуру підтримали 14 членів наглядової ради. Відзначається, що голову і секретаря наглядової ради НСТУ обрали терміном на два роки.

У засіданні взяли участь 15 членів наглядової ради НСТУ, двоє із них - в онлайн-режимі і оголошували свій вибір публічно. Інші члени наглядової ради голосували, заповнюючи бюлетені.

На засіданні були присутні також представники Офісу Ради Європи, Представництва Євросоюзу і посольств, голова правління НГТУ Зураб Аласанія, члени правління НГТУ Микола Чернотицький та Інна Гребенюк, інші члени правління взяли участь в засіданні в онлайн-режимі.

Нагадаємо, 26 березня минулого року Наглядова рада Суспільного обрала головою заступника шеф-редактора видання Детектор медіа Світлану Остапу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: