«Редколегія» на Skrypin.ua: журналістика чи пропаганда та нові рейтинги політиків

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін і Катерина Супрун будуть обговорювати основні теми цього тижня разом із Ольгою Мусафіровою («Новая Газета») та Тетяною Микитенко («Ragu.li»).

Цього тижня ЗМІ повідомляли про те, що для порятунку рейтингу президента Зеленського вирішили створити спеціальні профільні групи. Близько 20 профільних груп, зокрема, економічна, фінансова, податкова, мають вирішувати, які закони слід підготувати, щоб виконати передвиборчі обіцянки Зеленського. Чи допоможуть «трійки» врятувати рейтинг президента говоритимуть на «Редколегії».

Тема санкцій проти телеканалів Медведчука та його соратника нардепа від ОПЗЖ Романа Козака отримала своє продовження у тому, що до Верховного суду надходять позови про оскарження указу президента щодо запровадження обмежень. Два позови вже відхилено, ще один прийнято до розгляду.

Щодо журналістів закритих телеканалів, то вони заявляють про тиск на свободу слова, тоді як прихильники санкцій стверджують, що вони лише пропагандисти країни-агресора, тому не мають права працювати в українських ЗМІ. Тож чи йдеться тут про журналістику? Про це та багато іншого сьогодні в «Редколегії».

РЕДКОЛЕГІЯ - 12 лютогоskrypin.ua

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» з'ясовувало, які телеканали забороняли країни світу.

Також ми подивилися, як фракції виконували програмні обіцянки протягом четвертої сесії Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: