В Україні стартували семінари з вакцинації від коронавірусу для медпрацівників

Читать на русском
В Україні стартували семінари з вакцинації від коронавірусу спеціально для медпрацівників. Навчання організувала ВООЗ у співпраці з Міністерством охорони здоров'я та Центром громадського здоров'я.

В Україні стартували семінари з вакцинації від коронавірусу спеціально для медпрацівників. Навчання організувала ВООЗ у співпраці з Міністерством охорони здоров'я та Центром громадського здоров'я.

Про це повідомляє пресслужба Всесвітньої організації охорони здоров'я в четвер, 11 лютого.

Семінари з координації та мікропланування організували з національними фахівцями та регіональними координаторами.

Пандемія коронавірусу: в яких країнах посилюють заходи безпеки через Covid-19Збільшення штрафів, обов'язкове носіння маски на вулиці, онлайн побачення з літніми родичами. Як в світі підсилюють заходи щодо боротьби з Covid-19.

«Організували серію триденних семінарів... для завершення підготовки до «першої хвилі» вакцинації у відповідь на COVID-19, спрямованої на захист медичних працівників лікарень і невідкладної допомоги (швидкої допомоги), які надають послуги пацієнтам з COVID -19», - зазначено в повідомленні.

Наступним кроком буде триденний тренінг для мобільних і аутріч-команд. Він розпочнеться відразу після завершення семінарів.

Зазначено, що ці заходи триватимуть за підтримки ВООЗ для кожного етапу вакцинації відповідно до Нацплану вакцинації населення у відповідь на COVID-19 (дорожньою картою).

До навчання планується залучити близько 250 медичних фахівців (50 команд по вакцинації) по всій країні із забезпеченням додатковими матеріалами про вакцину та вакцинації.

«Не дивлячись на стислі терміни, уряд і партнери наполегливо працюють, щоб завершити всі підготовчі процеси і забезпечити вакцинацію для груп населення, що мають високий ризик розвитку COVID-19», - зазначено в повідомленні.

Раніше стало відомо, яка компанія доставлятиме COVID-вакцину Pfizer по Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: