Суд призначив засідання у справі про виведення заарештованих коштів

Читать на русском
Столичний райсуд призначив підготовче засідання за обвинуваченням чотирьох осіб, які допомогти вивезти заарештовані кошти.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і діло»

Суд призначив підготовче засідання у кримінальному провадженні про виведення з банківського рахунку приватної компанії коштів, які підлягали конфіскації в результаті обвинувального вироку.

Таке рішення 5 лютого ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і діло».

«Кримінальне провадження за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 367 ч. 2 КК України, призначити до розгляду на - 16 лютого 11:30 у відкритому судовому засіданні суддею одноособово в приміщенні суду», – йдеться в ухвалі.

Як відомо, суд затвердив угоду про визнання винуватості між САП і директором ТОВ «Західспецбудмеханізація» та ТОВ «Західтрансбуд» Романом Сеніком у справі привласнення коштів ПАТ «Укрзалізниця». Згідно з вироком, арештовані кошти на рахунках компанії «Західтрансбуд» і державного підприємства «Константа-Агро» в Укрсоцбанку підлягали конфіскації. Проте, як з'ясували детективи, понад 20 млн грн з цих рахунків були виведені на інші рахунки компаній на їх вимогу працівниками Укрсоцбанку.

Нагадаємо, НАБУ розслідує виведення коштів з рахунків компаній, які повинні були конфіскувати на користь держави. У цій справі суд відмовився заарештовувати майна фірми-фігуранта. Щоправда пізніше таки заарештували корпоративні права.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: