Зеленський затвердив склад української делегації для участі у безпековому Форумі ОБСЄ

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський затвердив склад української делегації для участі в переговорах у рамках Форуму ОБСЄ зі співробітництва в галузі безпеки, Спільної консультативної групи та Консультативної комісії з відкритого неба.
Фото: Слово і діло

Президент Володимир Зеленський затвердив склад української делегації для участі в переговорах у рамках Форуму ОБСЄ зі співробітництва в галузі безпеки, Спільної консультативної групи та Консультативної комісії з відкритого неба.

Відповідний указ розміщений на сайті Офісу президента.

«Чому ми досі не в НАТО?»: в мережі обговорюють питання Зеленського до БайденаВолодимир Зеленський запитав би Джо Байдена, чому Україна досі не в НАТО. Що про таке питання думають в соцмережах – в огляді.

Зазначається, що очолив делегацію постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євгеній Цимбалюк, його заступники - начальник Головного управління військового співробітництва і верифікації ЗСУ Леонід Голопатюк та заступник постпреда при міжнародних організаціях у Відні Ігор Лоссовський.

Членами делегації стали також заступник директора Департаменту з питань безпеки, оборони, діяльності органів юстиції та запобігання корупції, начальник Управління з питань оборони Секретаріату КМУ Анатолій Горбач та заступник головного інспектора відділу контролю за діяльністю військових формувань Інспекції з питань контролю за діяльністю військових формувань Департаменту з питань національної безпеки та оборони ОП Сергій Коваленко.

До складу делегації включені і начальник відділу реалізації Договору «Відкрите небо» управління верифікації Головного управління військового співробітництва і верифікації ЗСУ Віктор Рижак і начальник цього управління Володимир Собора та представник Міноборони у Постійному представництві України при міжнародних організаціях у Відні Володимир Приходько.

Окрім того, очільнику міністерства закордонних справ дозволено залучати для забезпечення роботи делегації радників, експертів та технічних представників.

Повідомляється, що Форум ОБСЄ зі співробітництва в галузі безпеки, Спільної консультативної групи та Консультативної комісії з відкритого неба пройде у Відні.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський назвав категорії українців, які не мають права відмовитися від вакцинації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: