Форум «Україна 30» буде щотижневим – президент

Читать на русском
Всеукраїнський форум Україна 30 в Києві буде щотижневим. Протягом декількох місяців пройде 30 таких заходів.
фото ОПУ

Всеукраїнський форум «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді», який проходить сьогодні у Києві, розпочинає серію із 30 масштабних щотижневих форумів у форматі діалогу з суспільством.

Про це в перший день форуму у понеділок, 8 лютого, заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський похвалився виконанням передвиборчих обіцянок: коментар аналітиків «Слово і діло»Володимир Зеленський виконав 6 обіцянок зі своєї передвиборчої програми, 2 – провалив, залишається ще 63.

За його словами, всеукраїнський форум буде щотижневим.

«Сьогодні відбувається перший захід, яким ми починаємо серію 30 масштабних щотижневих форумів в Україні. Це старт великого суспільного діалогу за участю влади, громадськості міжнародних експертів, українських експертів, науковців, журналістів», - сказав Зеленський.

Він уточнив, що протягом наступних місяців на форумах будуть піднімати питання про безпеку і оборону, про мир і війну, про Крим і Донбас.

Також, за його словами, на форумі обговорять комунальні тарифи, судову і антикорупційну системи, сільське господарство, діджиталізацію, інфраструктуру, освіту, науку, культуру і спорт. Серед інших тем - медицина, соціальна сфера, українська промисловість, екологія місцеве самоврядування і «багато інших дуже важливих речей».

Україна 30. Коронавірус: виклики та відповідіUkrinform TV

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 8 лютого відкрив перший форум «Україна 30», присвячений коронавірусу. Його проводять за підтримки USAID, ЮНІСЕФ і ВООЗ.

Глава держави назвав три пріоритети в боротьбі з пандемією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: