Зеленський пояснив впровадження санкцій проти нардепа Козака

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський пояснив впровадження санкцій проти народного депутата Тараса Козака, а також його телеканалів - 112 Україна, ZiK і NewsOne.

Глава держави Володимир Зеленський пояснив впровадження санкцій проти народного депутата Тараса Козака, а також його телеканалів - 112 Україна, ZiK і NewsOne. За його словами, для такого рішення були залізобетонні причини.

Про це президент заявив у своєму відеозверненні, яке записав російською мовою.

Зеленський підкреслив, що не міг безпідставно ввести санкції проти телеканалів, оскільки сам працював на телебаченні та стикався з цензурою там, а також під час концертної діяльності з «Кварталом 95».

«Чи міг хтось уявити, що я, людина, яка пропрацювала 20 років на телебаченні, стикався з заборонами, хто ненавидить цензуру, запроваджу рішення проти телеканалів? Але якщо це сталося, то значить, що цього рішення були вагомі, залізобетонні причини», - сказав президент.

Нагадаємо, 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про санкції проти телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна», а також їхнього власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака (якого називають «правою рукою» Віктора Медведчука).

«Слово і діло» пропонує подивитися, як розвивалися події навколо каналів Медведчука з 2018 року і до сьогодні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: