«Право на владу»: запровадження санкцій проти телеканалів Медведчука

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі 1+1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про рішення РНБО, що призвело до закриття трьох телеканалів.

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде запровадження санкцій проти телеканалів Медведчука. Рішення РНБО та Указ президента, який ввів його в дію, виявились одним з найрезонансніших кроків Зеленського.

Чому він це зробив? І що це? Боротьба з ворогом у гібридній війні чи наступ на свободу слова? Як Кремль може помститись за це? Чому політики не поспішають висловлювати підтримку телеканалам, в ефірі яких багато з них без упину робили собі піар? Чи можуть санкції незабаром бути скасовані у судах?

Про інформаційну бомбу – цього четверга у програмі «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

У дискусії візьмуть участь: міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Юрій Бойко, голова партії «Голос» Кіра Рудик, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, голова комітету ВР зі свободи слова, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко, журналіст Дмитро Гордон, телеведучий Дмитро Співак, співголова депутатської групи «За майбутнє» Тарас Батенко. На включенні до дискусії доєднається голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк, журналіст Остап Дроздов.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралося, які телеканали забороняли країни світу.

Також ми писали, що впровадження санкцій проти каналів Медведчука оскаржили у Верховному суді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: