Парламентський комітет підтримав заборону трьох телеканалів

Читать на русском
Сьогодні комітет парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки одноголосно підтримав санкції проти нардепа Тараса Козака, а також восьми компаній.

Сьогодні комітет парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки одноголосно підтримав санкції проти нардепа Тараса Козака, а також восьми компаній.

Про це повідомила заступник голови комітету Мар'яна Безугла.

«Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки одноголосно висловив підтримку рішенню Ради національної безпеки та оборони України від 2 лютого 2021 Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», - повідомила вона.

Фінансовий моніторинг: скільки підозрілих операцій виявили в 2020 роціДержфінмоніторинг в 2020 році направив правоохоронцям понад тисячу матеріалів, які пов'язані з сумнівними фінансовими операціями на суму понад 76 млрд грн.

Нагадаємо, 2 лютого РНБО впровадив санкції проти «правої руки» Медведчука Тараса Козака. Тепер йому заборонено користуватися своїми активами та розпоряджатися власним майном.

Крім самого Козака, під санкції РНБО потрапили та деякі пов'язані з ним юридичні особи, пов'язані з трансляцією або ретрансляції телеканалів «ZiK», «NewsOne» та «112 Україна».

Як ми писали, вчора телеканали «ZiK», «NewsOne» і «112-Україна» припинили трансляцію на телебаченні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: