На полігоні ЗСУ бронетягач на смерть задавив військового

Читать на русском
Вранці в четвер, 28 січня, через порушення техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів загинув військовослужбовець - його задавив бронетягачи.

Вранці в четвер, 28 січня, через порушення техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів загинув військовослужбовець - його задавив бронетягач.

Про це повідомляє пресслужба оперативного командування «Північ» у своєму Facebook.

«На жаль, сьогодні, 28 січня, близько 9:15 через порушення техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів сталася біда: загинув військовослужбовець. Під час буксування військової техніки стався наїзд на військовослужбовця», - зазначено в повідомленні.

Механік-водій в умовах обмеженої видимості бойової машини не зміг переконатися у відсутності людей перед машиною і почав рух, у результаті чого сталося важке травмування військового та його смерть.

«Загинув захисник України, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Одинокою залишилася його дружина, теж військовослужбовець - вони служили разом, в одній бригаді», - інформують в командуванні.

Командувач «Півночі» призначив розслідування даного трагічного випадку. Попередньо встановлено, що трапилось порушення заходів безпеки з необережності. Слідство триває.

Нагадаємо, у Львівській області в селі Старичі перекинулася військова вантажівка, в результаті чого постраждало 13 військовослужбовців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: