ДТП на Яворівському полігоні: медики розповіли про стан військовослужбовців

Читать на русском
Військовослужбовців, які постраждали у ДТП на Яворівському полігоні, шпиталізували і вони вже отримали медичну допомогу. У лікарні зараз перебуває 8 постраждалих.

Військовослужбовці, які постраждали у ДТП на Яворівському полігоні, було госпіталізовано і вони вже отримали медичну допомогу. У лікарні на цей час перебуває 8 постраждалих.

Про це повідомив заступник начальника військово-медичного центру Західного регіону Володимир Княгиницький.

«Стан у всіх задовільний. Вчора троє були середньої тяжкості, але без загрози для життя. Серед них - дві жінки. Одну терміново прооперували напередодні, тому що вона мала неврологічні прояви, переломи хребців і вимагала ургентної операції хребта. Другу жінку, теж з переломами хребців, прооперували сьогодні, її стан задовільний», - повідомив Княгиницький.

За його словами, найбільше постраждав 37-річний водій, у якого перелом кінцівки з відкритою раною.

«Йому зробили вчора кілька операцій, але це ще не закінчення, далі будуть проводити поетапні операції по відновленню і реабілітації», - зазначив медик.

Також він додав, що в інших постраждалих у ДТП переломи ключиць. Пацієнтів готують до операції. Ще у двох діагностовано струс головного мозку. Військовослужбовці, котрі потрапили в ДТП - різного віку, з різних регіонів країни, які приїхали на перепідготовку. Вони їхали від місця навчання на постійне місце дислокації.

Нагадаємо, у Львівській області в селі Старичі перекинулася військова вантажівка, в результаті чого постраждало 13 військовослужбовців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: