Американська влада вирішила залишити військових у Вашингтоні до кінця березня

Читать на русском
Військовослужбовці Національної гвардії США, які охороняють Вашингтон після штурму Капітолію 6 січня, залишатимуться в американській столиці до кінця березня.
Фото: WP

Військовослужбовці Національної гвардії США, які охороняють Вашингтон після штурму Капітолію 6 січня, залишатимуться в американській столиці до кінця березня.

Про це повідомляє агентство Politico.

Документ, який підтверджує цю інформацію у своє розпорядження отримало агентство.

Це також підтвердили і у пресслужбі Нацгвардії. Додаткові сили будуть перебувати у Вашингтоні для захисту від раптових заворушень.

Силовики очікують, що вони можуть трапитись у найближчі дні чи тижні через початок процесу імпічменту вже колишнього президента Дональда Трампа та погрози сенаторам з боку прихильників 45-го президента.

Нагадаємо, два тижні тому американські конгресмени із Демократичної партії США представили статті щодо імпічменту 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, прибічники якого влаштували 6 січня масові заворушення у Вашингтоні.

Пізніше стало відомо, що керівництво американської Нацгвардії залишило у Вашингтоні близько 7 тисяч військових, які чергуватимуть у Капітолії та інших органах федеральної влади, а також будуть стежити за порядком на вулицях американської столиці під час розгляду резолюції про імпічмент Трампа у Сенаті США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: