Голосування за призначення Вітренка міністром енергетики може відбутися завтра – нардеп

Читать на русском
Голосування за кандидатуру Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики відбудеться у Верховній раді імовірно 28 січня.
фото УНІАН

Друге за ліком голосування в Раді за кандидатуру Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики може відбутися у четвер, 28 січня.

Про це повідомила заступник глави фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук у коментарі «Інтерфакс-Україна» в середу, 27 січня.

Виплата премії Вітренку: чи залишилися гроші в бюджеті та хто виграв у цій ситуаціїВітренко сказав, що грошей не отримував, а погодився на виплати за ОВДП. Чи розплатився Нафтогаз із колишнім керівником?

«Подання від фракції щодо цієї кандидатури ми вже офіційно оформили і передали. Тепер уже від прем'єр-міністра повинні бути внесені всі документи. Наскільки мені відомо, і глава фракції підтвердив, дуже ймовірно, що голосування відбудеться завтра», - зазначила Кравчук.

Нагадаємо, Кабінет міністрів призначив колишнього виконавчого директора НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка виконувачем обов'язків міністра енергетики 21 грудня 2020 року.

А перед цим (17 грудня 2020 року) Рада провалила призначення Вітренка міністром енергетики. У парламенті не вистачило 40 голосів.

Після цього у «Слузі народу» повідомляли, що ВР знову спробує призначити Вітренка міністром.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: