Резолюцію про імпічмент Трампа передали в Сенат США

Читать на русском
Делегати від американської Палати представників передали до Сенату США резолюцію про імпічмент 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.
Архівне фото

Делегати від американської Палати представників передали до Сенату США резолюцію про імпічмент 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN.

Трампу оголосили другий імпічмент: у чому звинуватили президента і що буде даліДональд Трамп став першим в історії США президентом, якому Палата представників двічі оголосила імпічмент.

Планується, що розгляд резолюції у Сенаті розпочнеться 8 лютого. Екс-президента США звинувачують в підбурюванні до заколоту.

Водночас сам Трамп продовжує збирати повну команду юристів для своєї справи про імпічмент.

Новий президент США Джо Байден зазначив, що процес імпічменту Трампа повинен відбутися в будь-якому випадку.

Нагадаємо, два тижні тому американські конгресмени із Демократичної партії США представили статті щодо імпічменту 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, прибічники якого влаштували 6 січня масові заворушення у Вашингтоні.

Пізніше стало відомо, що захищати Трампа у ймовірному процесі про імпічмент буде особистий адвокат 45-го президента США Рудольф Джуліані.

Також ми писали, що Руді Джуліані планують позбавити адвокатського статусу через його ймовірну причетність до нападу на Капітолій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: